31 Ekim 2013 Perşembe

Jürgen Klopp ile 2018'e kadar..

30 ekim 2013.. Bu tarih Borussia Dortmund taraftarını inanılmaz mutlu eden bir gün olarak tarihe geçti. Çok önemli bir karşılaşma ya da bir kupa kazanılmadı, BVB taraftarını çok sevindiren olay teknik direktör Jürgen Klopp'un ekibi ile birlikte 2016'da sona erecek sözleşmesini 2018'e dek uzatması oldu.
Klopp ile birlikte BVB iki kez Almanya şampiyonu, bir kez Almanya kupası zaferi yaşarken bir kez de şampiyonlar ligi finali oynadı, bir çok yıldız ismi dünya futboluna sundu ve bu sürecte taraftarın gözünde hep en önemli kişi Klopp'du. Yıldızlar gelir gider, Klopp burada oldukca sorun yok düşüncesi iyice yerleşti taraftarın düşüncesine.
Teknik, taktik uzmanlığının yanında kişiliği ile de bir çok hayrana sahip olan Klopp, en mutlu olduğu yerde 2018'e kadar kalmaya karar verdi ve imza sonrası söyledikleri ile de yine gönüllere girmeyi başardı güzel adam:
Bu takımın geleceğini planlamak için rahat olmaya ihtiyacımız var. Canımız bunu yapmayı çok istiyor. Hepimiz bu takıma ve bu takımda olup bitenlere biraz aşığız. 2018'e kadar beni kimsenin aramasına gerek yok. 2018'e kadar bu birliği hiç kimse ve hiç birşey ayıramaz..  Asıl sözleşmenin bitmesine 2,5 yıl varken yeni sözleşme imzalamak garip bir olay ama ben bişey ifade etmek istedim..

BVB Türkiye olarak çok sevdiğimiz büyük hocamız Jürgen Klopp'a BVB ile birlikte başarı dolu yıllar diliyoruz. 
Klopp'un BVB'deki ilk günü




Kalp atışı 2018'e kadar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder