14 Ağustos 2014 Perşembe

BVB yine Süper !!

Borussia Dortmund zorlu bir mücadeleye gireceği sezonu ligdeki büyük rakibi Bayern Münih ile süper kupada oynadığı karşılaşma ile açtı. Reus, Hummels, Subotic, Kuba, İlkay, Nuri, Weidenfeller ve Grosskreutz gibi çok önemli yıldızların forma giyemediği karşılaşmada BVB çok üstün bir oyunla sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılarak Süper kupayı kazanmayı başardı.
Lewandowski'yi 90 dakika boyunca hatasız olarak tutmayı başaran Sokratis oyunu ile öne çıkarken, bu sezon hazırlık maçlarında da çok etkili olan Mkhitaryan yine güzel bir golle takımını öne geçirmeyi başardı.
Aubameyang yeteneğinin yanına oyun zekasınıda git gide geliştirmesinin ödülünü attığı şık golle almayı başardı..
Yeni transferlerden Immobile istekli oynamasına rağmen süreye ihtiyacı olduğunu belli ederken, Ginter ilk maçtan kalitesini sonuna kadar gösterdi. Ramos'da son yarım saatte sahadaydı..

Bor. Dortmund - FC Bayern 2:0 (1:0)
Dortmund: Langerak - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer (46. Durm) - Kehl - Kirch (85. Bender), Mchitarjan - Hofmann - Aubameyang (63. Ramos), Immobile
München: Neuer - Boateng, Martinez (31. Dante), Alaba - Gaudino, Rode - Hojbjerg (59. Götze), Bernat - Müller (46. Lahm), Shaqiri - Lewandowski

Goller: 1:0 Mchitarjan (23.), 2:0 Aubameyang (62.)
Sarı kartlar:  -  / Hojbjerg, Boateng, Lahm
Seyirci sayısı: 80.667









1 yorum: