2 Haziran 2014 Pazartesi

Ramos BVB'de ! Adrian Ramos kimdir?

Borussia Dortmund, Lewandowski sonrası hücum hattındaki boşluğu doldurmak için ilk adımı attı ve Hertha Berlin'den Kolombiya'lı oyuncu Adrian Ramos'u 4 yıllığına renklerine bağladı.

Adrian Ramos kimdir?

Kariyerine Kolombiya'nın América de Cali takımında başlayan Ramos burada oynadığı 105 maçta attığı 44 gol ile dikkatleri çekti. Trujillanos ve Santa Fe kulüplerinde kiralık olarak forma giyen oyuncu 2009/10 sezonu öncesi 2 milyon € bonservis bedeli ile Hertha Berlin takımına transfer oldu. Ramos Almanya kariyerinde oynadığı 176 karşılaşmada 65 gol atıp 40 asist yapmayı başardı. Golcü oyuncu 23 kez Kolombiya milli takımında forma giydi.
185cm boyundaki oyuncunun en büyük özelliği defansın arkasına yaptığı hızlı koşular, orta sahadan gelen ara paslarına yaptığı doğru koşular ile topa  sahip olup sık sık kaleciyle karşı karşıya kalmayı başaran oyuncu güçlü fiziği ile bire birde rakiplerine üstünlük sağlamayı da iyi başarıyor. Ayrıca kafa toplarında çok büyük bir hakimiyete sahip oyuncu özellikle duran toplarda rakip defanslara sıkıntı çıkarmayı başarıyor.
 
Adrian Ramos'a takımımızda başarı dolu bir sezon diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder