2 Haziran 2014 Pazartesi

Immobile BVB'de ! Ciro Immobile kimdir?

Borussia Dortmund uzun süredir bitirmeye uğraştığı Cira İmmobile transferinde mutlu sona ulaştı. İtalyan gol kralı ile 1 temmuz 2014'den itibaren başlayacak 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Ciro İmmobile kimdir?

Alt yapı kariyerini Sorrento ve Juventus'da yapan oyuncu, siyah-beyazlı ekipte profesyonelliğe geçtikten sonra kadroda düşünülmeyince sırasıyla Siena, Grosseto ve Pescara'ya kiralandı. Pescara forması ile Zdeněk Zeman'ın yönetiminde attığı 28 gol ile Seri B gol krallığına ulaşan golcü oyuncu buna rağmen Juventus'un kadrosunda düşünülmedi. Bunun sonucunda bonservisinin yarısı Genoa'ya satıldı. İmmobile, dağınık Genoa futbolunda yeterli katkıyı vermedi ve sezonu 5 gol ile tamamladı. Sene sonu İmmobile'nin haklarını Genoa'dan geri alan Juventus, oyuncunun yarı hakkını kısa süre sonra Torino kulübüne sattı. Aradığı ortamı Torino'da bulan İmmobile 33 maçta attığı 22 gol ile Seri B'den sonra Seri A gol krallığınıda kazanmış oldu.
Topsuz alanda yaptığı doğru koşular ile dikkat çeken başarılı forvetin en büyük özelliği ise son vuruşları, kendisine gönderilen tüm pasları iyi kötü ayırt etmeden kaleye yönlendirme yeteneğine sahip bir oyuncu İmmobile.  Son adamı karşısına aldığında etkili çalımları ile gol bulma beceresinede sahip oyuncunun zayıf yönü ise çizgi oyununu sevmesinden kaynaklanan fazlaca kaldığı ofsaytlar olarak gösteriliyor.

Ciro İmmobile'ye takımımızda başarı dolu bir kariyer diliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder