5 Eylül 2013 Perşembe

Dogum Günün Kutlu Olsun Büyük Kaptan Nuri Sahin

Futbol yeteneklerinden bahsetmeye gerek yok. Binlerce oyuncunun kariyerinde yaklaşamadığı başarıları 25 yaşına girmeden yakalamış, tüm dünyanın tanıdığı bir oyuncu o..
Bir çok oyuncu aksine Almanya milli takımında oynamasına imkanı olmasına rağmen Milli takım tercihini Türkiyeden yana kullanmış hiç hak etmediği eleştiriler alsa bile Ay-yıldıza olan sevdasından bir gram kaybetmemiş bir vatansever o..
Kariyerinde oynayabileceği en büyük takımların formasını giymesine, çok önemli paralar kazanmasına rağmen işine ve hayatına saygısını yitirmeyen gayri ahlaki hiçbir duruma düşmeyen örnek bir aile babası o..
Gördüğü yoğun ilgiye rağmen karşısındakini kırmayı hiç düşünmeyen, ona atılan her güzel adıma koşarak cevap veren karakterli bir insan o..
Son olarak antreman ya da maçlarda BVB Türkiye dediğimizde her seferinde sıcak tavırlarını bizden esirgemeyen bizim için dünyadaki en özel oyunculardan biri o..

O bugün 25 yaşında. Nice yıllara büyük kaptan Nuri Şahin. Sen bizim için herzaman Dortmund'un kaptanı olarak kalacaksın, Real Madrid'de de dönsen başka bir takımda da oynasan herzaman Dortmund'un çocuğu Nuri Şahin olarak kalacaksın. Seni çok seviyor, ailenle beraber başarı dolu yıllar diliyoruz.
Doğum günün kutlu olsun Nuri Şahin..


(Sizlerinde Nuri Şahin'e notlarınızı twitter'dan #BVBTürkiyedenNuriSahine etiketi ile bekliyoruz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder