22 Eylül 2013 Pazar

Maç Detayları: Nürnberg 1-1 Borussia Dortmund

Ligde 5 maçınıda kazanarak kayıpsız yoluna devam eden B.Dortmund serisini Nürnberg'de sonlandırdı. İlkay, Piszczek, Kehl ve Hummels'in sakatlıklardan dolayı kadroda olmadığı mücadelede Jürgen Klopp birde rotasyona gidip Lewandowski, Mkhitaryan ve Nuri Şahin'i kulübeye çekince farklı bir BVB onbiri izledik. Genç oyuncular Ducksch ve Durm Nürnberg deplasmanında ilk 11de sahaya çıkan isimler oldu. Grosskreutz bu kez ön liberoda oynadı.
BVB maçta istediği baskıyı kuramasada Schmelzer'in harika frikik golü ile öne geçmeyi başardı ama şansızlıklar devam ediyordu. Reus ve Schmelzer sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. İkinci yarıda biraz şansınında yardımı ile beraberliği yakalayan ev sahibi ekip bu skoru korumayı başarınca Nürnberg'de puanlar bölüşüldü..

NÜRNBERG 1-1 BORUSSİA DORTMUND

1. FC Nürnberg:
Schäfer - Chandler, Nilsson, Pogatetz, Plattenhardt - Stark, Hasebe - Kiyotake (89. Angha), Frantz, Hlousek (67. Esswein) - Ginczek (81. Pekhart)
Borussia Dortmund:
Weidenfeller - Durm, Subotic, Sokratis, Schmelzer (46. Nuri Sahin) - Bender, Großkreutz - Aubameyang, Blaszczykowski (65. Lewandowski), Reus (46. Hofmann) - Ducksch

Goller: 51'Nilsson / 37'Schmelzer
Sarı kartlar: Chandler / Reus, Subotic
Seyirci sayısı: 50.000


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder