10 Kasım 2013 Pazar

Maç Detayları: Wolfsburg 2-1 Borussia Dortmund

Arsenal yenilgisi ile moralleri bozulan B.Dortmund bir darbede Bundesliga'da yedi. 12. haftada Wolfburg deplasmanına çıkan BVB maça çok durgun başlayıp çok kötü bir ilk 45 dakika geçirdi. Bu sürecte kalesinde golü görmeyerek maçta tutunan Dortmund devrenin uzatma dakikalarında ise adeta altın buldu. Kazanılan frikik atışını harika bir vuruş ile gole çeviren Reus çok zor giden deplasmanda takımına harika bir avantaj kazandırmış oldu. Bu avantaj ile oyununuda düzelterek ikinci yarıya çıkan takım 2. golü aradığı dakikalarda kalesinde şansız bir gol gördü. Hemen ardından Olic'in jeneriklik golü ile de yenik duruma düştü.
Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip biraz zaman geçirme niyeti ile oyununu sertleştirince Klopp'un hamleleri sonuç vermedi. Deplasmanda kaybedilen 3 puan sonrası BVB için performans düşüklüğü iyiden iyiye açığa çıkmış oldu. Bir kötü haberde Subotic'den: dizinde yırtık oluşan tecrübeli oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı..

WOLFSBURG 2-1 BORUSSİA DORTMUND

VfL Wolfsburg: Benaglio - Ochs, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Medojevic - Caligiuri (86. Schäfer), Arnold (90.+1 Polak), Perisic - Olic (80. Dost)
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Großkreutz, Subotic (45. Sokratis), Hummels, Schmelzer - Bender (77. Ducksch), Nuri Sahin - Aubameyang (77. Hofmann), Mkhitaryan, Reus - Lewandowski

Goller: 56'Rodriguez, 69'Olic / 45+1'Reus
Sarı kartlar: Caligiuri, Naldo, Ochs / Bender, Hummels, Lewandowski, Mkhitaryan, Reus
Seyirci sayısı: 30.000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder