6 Şubat 2013 Çarşamba

Bayern dedikodularının ardından BVB taraftarından Lewandowski'ye mesaj..

Lewandowski'nin Bayern'e transfer olacağı haberleri Almanya'nın en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Kulüpler ve oyuncu şuan için böyle birşey yok desede 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' misali herkes ortada bişeyler döndüğünün farkında..
Lewa'nın EPL'ye gideceği söylentilerine ses çıkarmayan hatta oyuncuya hak veren BVB taraftarı Bayern'e transfer dedikodularına ise oldukça üzüldü ve sinirlendi..
Lewandowski'nin facebook'taki resmi fan sayfasına bugünlerde yüzlerce mesaj geliyor.. BVB Türkiye takipçileri için bunlardan dikkat çekenleri tercüme ettik..

Lewandowski'nin Bayern'e gideceği dedikodusuna BVB taraftarların tepkileri:
Melanie S. : Eğer Bayern'e gideceği doğruysa,Bayer Leverkusen karşılaşmasındaki en iyi oyuncusu olması beni hiç ilgilendirmez.O zaman sadece 7 yaşındaki oğluma yeni bir forma alırım.Oğlum çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak çünkü Lewandowski onun idolü.

Sophia M. : Lütfen gitme.Yedek kulübesinde de otursan, topu dışarıyada vursan,gol de atsan seni hep destekledik ve hep arkandaydık.Hep ismini söyledik ve bizim idolümüzdün.Bu gerçek aşktı.Klopp'un sayesinde bu kadar iyi oldun.Gidişin kalplerimizi kanatacak ve gözlerimiz dolacak.Lütfen Bayern'e gitme.

Reinhard K. : Ya kal ya da İngiltere'ye git.Bu hep böyledir : Bayern için biri tehlikeli oluyorsa hemen araya çok büyük bir miktarda para giriyor ve her şey karışıyor.Almanya kupası maçı öncesi dedikodu kazanının kaynamasına şaşırmamak lazım.

Raphael K. : Eğer bizi terk edersen,kalbimize bıçak saplanır :(

Ralf S. : Robert eğer Bayern'e giderse,sadece para yüzünden gider.O Kuba ve diğerlerine kulak asmalı ve Dortmund'da kalmalı. Burada nelere sahip olduğunu biliyor : İlk 11'de yer almak,çok fazla gol ve aile ortamı.Şaayet giderse de artık bu formayı giyemeye hakkı yok.Ya ''Echte Liebe'' ya da güle güle.

Alex Z. : Gitmek isterse 'Güle Güle'.

Jordan F. : Bayern'de sadece yedek kulübesinde oturursun.

Tim O. : Bayern'e gideceğine Manchester'e hediye edilsin,daha iyi.

Driton G. : Bize yakışıyorsun ve çok iyi oynuyorsun.Bugünlere gelmene biz sebep olduk.Her maçı sonuna kadar oynuyorsun.Şampiyonlar Liginde oynuyorsun ve hâlâ Bayern'e gitmek istiyorsun.Orada da zaten yedek kalırsın.Ama bu senin kararın.Dünyanın en iyi taraftarlarına ve antrenörüne sahip olduğunu söylemek istedim.Bizde kalırsan hata yapmazsın.

Albert J. : Bencil olma.Kuba ve Piszczek'i güçsüzleştirirsin.

Dustin S. : Bu dedikoduya artık cevap ver.Eğer Bayern'e gitmeyi düşünüyorsan o formayı giymeye hakkın yok.

Fabian L. : Benim düşünceme göre Dortmundlu oyuncular ne köprü altında yaşıyor,ne de eski kıyafetler giyiyor.Orada biraz daha fazla para kazanacaksın diye hem insanlığı kaybedersin,hem de burada gösterilen değeri.Gerçekten hayal kırıklığı.

Olaf K. :
BVB'yi kandırma.Bu takım bunu hak etmiyor.S.. git.


Haberin kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. 
Borussia Dortmund Türkiye
Blog: http://bvb09tr.blogspot.de
Twitter: https://twitter.com/BVB_Turkiye
Facebook:  http://www.facebook.com/BVB09Blog




1 yorum:

  1. Bayern eğer ligde iyi bir oyuncu varsa basar parayı alır. Böylelikle ligde oluşabilecek rekabet ortamının da önüne geçer. Transfer politikaları bu yönde.

    Özellikle son yıllarca eski günlerine dönüş yapan Dortmund ve onun oyuncuları en büyük tehlikedir Münih temsilcisi için. Lewandowski, Götze, Reus bunlar yazılır, yazılacaktır da. Ama Dortmund taraftarı Lewandowski'nin yüreğine işlemeyi başarabilmişse -ki dışardan öyle gözüküyor- sanmıyorum Bayern'e imza atacağını.

    YanıtlaSil